Комп'ютерна Академія {global_step_name} - повноцінна IT-освіта для дорослих і дітей. Ми навчаємо з 1999 року. Авторські методики, викладачі-практики, 100% практичних занять.

Ви використовуєте застарілий браузер!

Ваш браузер Internet Explorer, на жаль, є застарілим. Ця версія браузеру не підтримує багато сучасних технологій, тому деякі функції сайту можуть працювати з помилками. Рекомендуємо переглядати сайт за допомогою актуальних версій браузерів Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Для чого потрібен мотиваційний лист? 🤔

🌟Мотиваційний лист – це ваша можливість виділитися серед інших абітурієнтів та показати свою мотивацію, цілі й потенціал.



Серед своїх переваг можна виділити такі:
1. Демонстрація мотивації та інтересів.
📝У листі ви можете розповісти про свої досягнення, інтереси та плани на майбутнє. Це допоможе приймальній комісії побачити, наскільки ви зацікавлені у навчанні саме в нашому університеті.

2. Пояснити вибір освітньої програми.
📚Ви можете пояснити, чому вибрали саме цю освітню програму та як вона відповідає вашим кар’єрним цілям і інтересам.

3. Виявлення цінних якостей.
🔍У мотиваційному листі ви можете продемонструвати свої навички, такі як лідерство, командна робота, творчий підхід і здатність до вирішення проблем.

4. Впевненість у виборі.
🔗Мотиваційний лист показує, що ви серйозно ставитеся до вибору університету та освітньої програми.

💡Порада: Пишіть від щирого серця, будьте чесними та конкретними. Використовуйте приклади з вашого життя, щоб підкріпити свої слова. Мотиваційний лист допоможе приймальній комісії краще зрозуміти вашу особистість і побачити, як ви впишитесь у студентську спільноту💙



👨‍💻👩🏻‍💻Відчуй себе. Знайди своє місце в ІТ - разом з #ДТУ 🧑‍🎓👨🏼‍🎓