Комп'ютерна Академія {global_step_name} - повноцінна IT-освіта для дорослих і дітей. Ми навчаємо з 1999 року. Авторські методики, викладачі-практики, 100% практичних занять.

Ви використовуєте застарілий браузер!

Ваш браузер Internet Explorer, на жаль, є застарілим. Ця версія браузеру не підтримує багато сучасних технологій, тому деякі функції сайту можуть працювати з помилками. Рекомендуємо переглядати сайт за допомогою актуальних версій браузерів Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Дніпровський Технологічний Університет оголошує конкурс на вакантну посаду - доцент кафедри Інформаційних технологій.

✌️Трішки про нас: ДТУ - заклад освіти, що руйнує всі стереотипи про навчання . У нашому Університеті студенти навчаються у середовищі можливостей, вільного мислення, дискусій, креативності та співпраці, а їх викладачами та менторами є провідні спеціалісти ІТ-світу.


🤓Шукаємо креативних творчих людей, котрі хочуть розвивати українську освіту разом із нами!

🧐Вимоги до кандидату:

- вища освіта в сфері інформаційних технологій або суміжних галузях;

- наявність наукового ступеня доктора наук або кандидата наук відповідно до профілю кафедри (математика, комп'ютерні науки, інформатика...);

🤠Умови роботи:

-офіційне працевлаштування, повна зайнятість

🎓ДТУ розвивається нестримними темпами, тож ми в активному пошуку освітніх новаторів - ініціативних прогресивних людей, які хочуть розвиватися разом із нами!

💢Резюме надсилати на e-mail: [email protected]

👆(обов’язково з посиланнями на портфоліо та/або Linkedin)